До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майкл Б. Джордан у рекламній кампанії Calvin Klein

Майкл Б. Джордан приєднався до довгого списку мускулистих чоловіків, які позували у знаменитій рекламній кампанії нижньої білизни CalvinKlein. Серед попередників актора — Махершала Алі, Джастін Бібер, A$APRocky і Марк Волберг.

Реклама

Колишній "Найсексуальніший чоловік серед живих", за версією журналу People, очолює весняну рекламну кампанію CalvinKlein, яка складається з портфоліо чуттєвих чорно-білих фотографій, знятих відомим дуетом фотографів Mert & Marcus. У найкращих традиціях кампаній CalvinKlein на зображеннях Джордан роздягається до спідньої білизни бренду, як і всі його попередники.

"Портрети Майкла Б. Джордана відображають його енергію, пристрасть і бездоганну фізичну форму, — заявила компанія в пресрелізі. — Він одягнений у наші нові моделі білизни Calvin Klein 1996, Athletic і Modern Cotton Performance, і фото Майкла підкреслюють його дисциплінованість і безкомпромісну відданість своїй справі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.