До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фактів про Сабато Де Сарно — нового креативного директора Gucci

Сабато Де Сарно — новий креативний директор італійського модного Дому Gucci. Його призначення стало чимось несподіваним для інсайдерів індустрії. Хоча Де Сарно відомий у модних колах своєю роботою у Valentino, де він керував створенням чоловічих і жіночих колекцій під керівництвом П’єрпаолоПіччолі, він ще самостійно не очолював великий бренд, і про нього загалом мало інформації. Розповідаємо, що наразі відомо про італійського дизайнера.

Сабато Де Сарно
Сабато Де Сарно

Реклама

Досвід роботи

Сабато Де Сарно народився і виріс у Неаполі. Він розпочав свою кар'єру з роботи в Prada в 2005 році, потім перейшов в Dolce & Gabbana. Дизайнер приєднався до Valentino у 2009 році, де обіймав кілька посад, перш ніж його призначили модним директором, який курував чоловічі та жіночі колекції, тісно співпрацюючи з головним дизайнером П’єрпаолоПіччолі. Де Сарно — досить невідомий у світі моди, оскільки працював переважно за лаштунками.

Вік

Новому креативному директорові GucciСабато Де Сарно 39 років. Він народився 31 березня 1983.

Захоплення

Сабато де Сарно – шанувальник мистецтва. У своєму Instagram він публікує багато фотографій мистецьких робіт і, здається, є великим фанатом Лучо Фонтани.

Особисте життя

Сабато де Сарно разом зі своїм партнером вже понад 10 років. Попри те, що пара особливо на афішує свої стосунки та поводиться стримано, в Instagram можна час від часу побачити їхні спільні фото.

Як звати собаку Сабато де Сарно?

Сабато де Сарно дуже любить тварин, у нього є маленький cобакаPucchiacchella.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.