До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як автомобільні гіганти підтримують Україну

Продовжуємо розповідати, як світові бренди та зірки підтримують Україну під час війни. Автомобільні гіганти також не залишились осторонь: Porshe, Volvo, Mazda та інші висловлюють свою підтримку та допомагають фінансово.

Porshe

Бренд Porsche з початку березня призупинив постачання автомобілів у росію та надав фінансову підтримку Україні в розмірі 1 мільйон євро. Офіційний імпортер автомобілів Porsche в Україні, компанія "Віннер Імпортс Україна, Лтд" теж перерахувала на спецрахунок НБУ 12 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ, а також по 150 000 гривень у "Повернись живим" та міжнародні благодійні фонди "Домики" та "Карітас".

Реклама
Volvo

Volvo Cars надали фінансову допомогу у розмірі понад 1 мільйон доларів (10 000 000 шведських крон) через Фонд "Врятуймо дітей" та UNICEF у Швеції. Дилерські центри продовжують надавати послуги в тих регіонах, де це можливо. З 25 лютого центр у Дніпрі безоплатно обслуговує автомобілі для потреб міста та його захисту.

BMW

Компанія BMW Україна передали три мотоцикли BMW Motorrad у перший добровольчий мобільний шпиталь – це дозволило водям швидше доставляти необхідні медичні засоби у важкодоступну місцевість та евакуювати легкопоранених людей.

Hyundai

Виробництво продукції Hyundai Motor на заводі у Санкт-Петербурзі призупинено ще у перші дні війни. Також компанія призупинила постачання готової продукції та компонентів у росію. Hyundai Motor Group та Hyundai Motor Company передали Міжнародному Комітету Червоного Хреста 1 млн та 500 тис. доларів відповідно.

Ford

До ЗСУ та Територіальної Оборони відправлено 18 автомобілів різних брендів Winner, офіційного представника Ford в Україні, які допомагатимуть воїнам і наближатимуть перемогу України.

Mazda

Mazda Motor Corporation припинила продаж автомобілів та постачання автозапчастин до росії. Компанія перерахувала 1 млн євро Агентству ООН у справах біженців, що надає гуманітарну допомогу постраждалому населенню в Україні та країнах регіону.

Skoda

Open Mind Fund – благодійна організація, створена засновниками компанії "Єврокар", офіційним дистриб’ютором автомобілів ŠKODA в Україні. Фонд допомагає мешканцям України, що постраждали від війни: доправляє вантажі з Європи як автомобільним, так і залізничним транспортом, і спрямовує далі у найбільш постраждалі регіони.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.