Шорти Bloomers — гарячий тренд цього літа

Цього сезону шорти Bloomers, схожі на широкі штани, мають усі шанси замінити всі спідниці. Вони ідеально пасують для спекотних днів, а також сміливо поєднують стиль і комфорт. Регресивні та максимально відповідні тенденції coquette, шорти Bloomers знову в авангарді модної сцени.

Jacquemus

Тренд на помітну спідню білизну був найсуперечливішим, але й найпопулярнішим у 2023 році. Моделі першими перейняли тенденцію "без штанів": Кайлі Дженнер відвідала показ Loewe у вересні 2022 року в топі, пальті великого розміру та трусиках. Белла Гадід була помічена в Нью-Йорку в білих піжамних шортах і шкіряній куртці, а Кендалл Дженнер вибрала образ з показу Bottega Veneta сезону весна-літо 2023 і зʼявилася на вулицях Лос-Анджелеса в чорних трусиках та прозорих колготках.

Fashion East

З’явившись у середині 1800-х років, Bloomers, більш відомі як шаровари, мали замінити спідню білизну, яка обмежувала рухливість жінок. Отже, цей витвір є синонімом прогресу та свободи, за який такі знаменитості, як Гейлі Бібер, без вагань схопилися.

Гейлі Бібер

Miu Miu показали, що спідня білизна може бути елегантною, особливо коли прикрашена сяйливими стразами. Цього року ще один виріб став об’єктом бажання багатьох модниць елегантні мікрошорти, які можна було побачити на показі Jacquemus у Версалі, натхненному кокетливою, бароковою та ностальгійною модою 18 століття.

Miu Miu

Цього літа вибирайте легкі тканини, і не соромтеся грати з кольорами та принтами, щоб додати яскравий штрих до свого стилю. Поєднувати шорти Bloomers можна з вільними футболками і кросівками. Але якщо ви шукаєте щось більш вишукане, вибирайте босоніжки з ремінцями. Мінімалістичні аксесуари та бейсболка або капелюх доповнять образ, зберігаючи шарм і практичність.

Vogue.ua зібрав 3 пари шортів Bloomers, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Isabel Marant

Cynthia Rowley

Jacquemus

За матеріалами Vogue.fr.

Популярне на VOGUE