Джинсова сумка – трендовий аксесуар сезону, який ідеально пасує до будь-якого образу

Є такі тканини, які універсально поєднуються з будь-якими елементами одягу та з більшістю модних стилів. Одним з таких матеріалів є денім, який цього сезону має на нас вплив не лише через джинси та спідниці, а й претендує привласнити головний аксесуар буденності – сумку. Наше передбачення звучить так: джинсова сумка є головною сумкою сезону і безкомпромісно пасує до будь-якого образу.

Getty Images

Тренд на джинсові сумки прийшов до нас з осінніх подіумів. Loewe представили блакитні сумки хобо. Diesel випустили сумки через плече з потертостями, а Marine Serre – сумку з півмісяцями та шкіряним ремінцем. Розслаблені сумки дизайнери додали до ошатних образів з тренчами, трикотажними речами та вишуканими сукнями. І це саме те, що варто носити цієї осені.

Loewe осінь-зима 2024/2025. Photo: Getty Images

Marine Serre осінь-зима 2024/2025. Photo: Getty Images

Diesel осінь-зима 2024/2025. Photo: Getty Images

Звичайно, сумки з деніму не є чимсь новим. Ще у 2000-х, коли Dior випустили джинсові сумки Saddle, було зрозуміло, що цей тренд буде одним з найсильніших. У 2024 році джинсові сумки мають стриманіший вигляд, структурну форму та пасують навіть до вишуканих образів. І за це ми любимо їх найбільше.

Ріанна. Photo: Backgrid

Як носити джинсову сумку чудово показують знаменитості. Ріанна доповнює сумкою Balenciaga образ з широкими джинсами та оверсайз футболкою. Блейк Лайвлі обирає вишукану джинсову сумку від Chanel до жакета з джинсами.

Блейк Лайвлі. Photo: Getty Images

Емма Чемберлен поєднує сумку з деніму з бежевими джинсами та темно-синьою джинсовою курткою. А співачка Дуа Ліпа обирає тотальний денімовий образ з джинсів-чоботів, топу та сумки.

Емма Чемберлен. Photo: Getty Images

Дуа Ліпа. Photo: Getty Images

Як бачите, з джинсовою сумкою можливі найрізноманітніші поєднання. Заохочуйте себе до них цього сезону.

Gucci

Jacquemus

Loewe

Mansur Gavriel

За матеріалами vogue.com

Популярне на VOGUE