Streetstyle: наймодніші білі штани цього літа

Білий колір завжди був синонімом літа. Причина зрозуміла: white total look випромінює елегантність і вишуканість навіть через найнеформальніші речі. Тому білий колір швидко став символом "тихої розкоші", улюбленцем справжніх поціновувачів стилю old money, яким не потрібні логотипи для визначення свого соціального статусу. І серед усіх штанів, які є трендовими цього літа, білі штани є найкращим тому прикладом.

Хоча білий, очевидно, вважається нейтральним кольором, не всі білі однакові. Є холодні і теплі тони: оптичний або крейдяний білий для зими, кремовий і айворі — для весни, перламутр — для літа і шампань — для осені. З огляду на все це, можна знайти свої ідеальні білі штани для будь-якої пори року. Vogue.ua зібрав гід найкращими моделями цього літа, щоб адаптувати тренд до вашого стилю та темпу життя.

Напівпрозорі білі штани для образу в стилі бохо-шик

Мереживо, макраме, деворе, плісе та сітка — це лише деякі з модних варіантів білих штанів, які ідеально впишуться і в пляжні, і в міські образи за допомогою кількох стилістичних хитрощів. Для цього знадобляться довгий блейзер та кроптоп. Такі білі штани є квінтесенцією комфорту, але не втрачають шарму, особливо у версії на шнурку.

Капрі

Названі на честь однойменного острова, вони стали об’єктом бажання після того, як у цих штанах помітили Грейс Келлі. Сьогодні мода пропонує обтислий варіант, який нагадує легінси. Щоб зробити образ із капрі ошатнішим, додайте мюлі та приталений жакет.

Білі штани палаццо

Завищена талія і широкі штанини: штани палаццо — must-have весняно-літнього гардероба, адже вони легкі та практичні. Особливо якщо тканина добре драпірується, а низ штанини закриває підошву взуття. Центральна смужка додає образу класичного стриманого настрою, що чудово контрастує зі спортивною майкою, жилетом або обʼємною сорочкою.

Білі штани кльош

Штани кльош продовжують переважати в гардеробах streetstyle-зірок, особливо моделі, які щільно обтискають стегна. Світ відходить від моди 1970-х: носіть штани кльош із кросівками чи босоніжками на пласкій підошві у поєднанні зі светрами та об’ємними бомберами в прохолодні дні.

За матеріалами vogue.it.

Популярне на VOGUE