Streetstyle: 5 стильних способів, як модниці носять шарф цього сезону

Цього сезону осінь-зима 2024/2025 окремою увагою заволодів шарф. Цей теплий аксесуар ми носитимемо, як доповнення образу, обиратимемо речі, частиною яких є шарф, та прикрашатимемо ним образи, замість намиста. Ось 5 способів, як стильно носити шарф цього сезону, які ми зауважили серед геройок стритстайла.

Getty Images

Як продовження светра

Цього сезону актуальними є монообрази, де шарф одразу вшитий у светр. Звісно, такий образ можна створити й накинувши на плечі шарф тон в тон з гольфом. Однак, погодьтеся, швидше та практичніше одразу мати річ "два в одному". І, варто сказати, що найкраще з інтегрованим шарфом дивляться довгі светри.

Getty Images

Getty Images

Launchmetrics

У монохромних образах

Вдягнути тонкий шарф в тон верха – ще один модний трюк цього сезону. Приклад з поєднанням кардигана та шарфа відтінку лаванди одразу надихає повторити таку свіжу стилізацію. Натомість стильними є і яскраві монохромні образи з принтом.

Launchmetrics

Launchmetrics

Як балаклаву

Чи може шарф стати заміною шапці? Звісно! Нам подобається поєднання пухнастого шарфа популярного відтінку хакі зі спідницею та кросівками – відмінний приклад оригінальної стилізації. Також вільно вдягайте шарф-хомут поверх кепки, коли прохолода вже змушує вдягнути головний убір, але ще можна ходити в тренчі.

Getty Images

Launchmetrics

Замість намиста

Відомий модний трюк француженок, носити на шиї вишукано зав'язану хустку, цього сезону переосмислився й подарував нам новий тренд. Тепер модниці доповнюють довгими шарфами з кашеміру вечірні образи, розбавляють яскравим шарфом з ромбами чорний total look та роблять хустку акцентним елементом стилізації. Светр замість шарфа – ще один експеримент, на який варто наважитися.

Getty Images

Launchmetrics

Launchmetrics

Launchmetrics

Класично

І, на щастя, вічна класика поєднувати теплі вовняні шарфи з верхнім одягом, досі з нами. Аби мати сучасний вигляд, поєднайте шарф з теплим бомбером та трикотажним костюмом. Також цього сезону варто обирати одяг з хутром, якщо вам до вподоби такий.

Getty Images

Launchmetrics

Популярне на VOGUE