Айо Едебірі — перспективна молода актриса і нова ікона стилю

За останні роки термін It-girl став дещо розмитим та знецінився, але коли мова йде про Айо Едебірі, це визначення пасує їй ідеально. Американська акторка та сценаристка стала відомою завдяки ролі Сідні Адаму в серіалі "Ведмідь", але її успіхи не обмежуються лише екраном.

Едебірі привертає увагу не лише своєю акторською грою, а й бездоганним почуттям стилю. Вона стала справжньою іконою сучасної моди. Завдяки дружбі з відомими брендами, як-от Proenza Schouler, Loewe та Thom Browne, а також співпраці з легендарними брендами Prada та Louis Vuitton, Едебірі легко підкорила світ моди.

Її стиль можна охарактеризувати як мінімалістичний, її вбрання приємно вражають своєю простотою та елегантністю. Навіть на червоній доріжці вона має легкий та невимушений вигляд, демонструючи не лише розуміння актуальних трендів, а й власне бачення моди.

Наразі Едебірі співпрацює зі стилісткою Даніель Голдберг, яка працює з такими відомими клієнтками, як Ґрета Лі, Кая Гербер та Лора Гаррієр. Ми з нетерпінням чекаємо на нові стильні образи Едебірі, які вона демонструватиме на екранах і в повсякденному житті, а поки пропонуємо роздивитися її найкраще вбрання за останні роки.

За матеріалом vogue.com.au

Популярне на VOGUE