ROXOLANA переспівала гіт Кузьми Скрябіна "Люди, як кораблі"

Популярна пісня гурту "Скрябін" "Люди, як кораблі", записана понад 15 років тому, дістала нове життя. Співачка ROXOLANA записала свою версію гіта, а також випустила пісню в оркестровому аранжуванні. Разом з треком артистка представляє відео, героями якого стали медики, волонтери та переселенці з тимчасово окупованих територій

"Ця пісня — одна з моїх найулюбленіших і заспівати її було моєю давньою мрією, — зізналася співачка. — Тому я надзвичайно вдячна представникам Кузьми, які надали нам дозвіл на виконання його пісні. Ми відразу додали її до своїх виступів перед військовими й побачили, наскільки по-різному вони сприймають слова Андрія Кузьменка. Саме після цих виступів я зрозуміла, що кожну історію можна розказати за допомогою різних барв і відтінків, і вирішила представити її у двох варіантах — новому сучасному прочитанні й класичному форматі, записаному під акомпанемент оркестру".

"Нині — важкий час", — говорить ROXOLANA. — Люди можуть почуватися розгубленими, наляканими й самотніми, але варто лише озирнутися довкола, простягнути руку й ти відразу розумієш, що поруч із тобою однодумці, які переживають те саме, що й ти, і які готові простягнути тобі руку у відповідь. У цьому світі ми, справді, всі різні, як ті кораблі — хтось може бути маленьким човником чи великим вітрильником, катером чи лайнером, але ми всі, українці, пливемо однією течією й маємо триматися разом".

Нагадаємо, що за останні місяці ROXOLANA встигла дати низку благодійних концертів, які проходять у військових частинах української армії; виступила у США, де зібрала кошти для українських лікарень; випустила благодійний дроп "Тримайся" разом з українським брендом MustHave. 14 липня під час жорстокого теракту у Вінниці загинув член команди артистки — Женя Коваленко, помічник звукорежисера, який приїхав до Вінниці в межах благодійного туру ROXOLANA.

Популярное на VOGUE