До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкові светри на різдвяну тематику

Різдвяні светри мають доволі сумнівну репутацію щодо стилю. Згадайте образ містера Дарсі у фільмі "Щоденник Бріджіт Джонс" – герой з'явився в хитромудрому зеленому джемпері з оленячим принтом, який він надягнув, щоб не образити маму. Проте, ці ugly светри у будь-якому разі нагадують нам про наближення новорічних свят та створюють затишну й домашню атмосферу. Наприклад, Дженніфер Лопес днями була помічена у пошуках ідеального різдвяного джемпера для Бена Аффлека. Пропонуємо цього року полюбити светри з різдвяними принтами та придбати кілька варіантів для себе і своєї родини.

Реклама

Светри з принтами оленів, сніговиків, в'язані моделі з орнаментами Fair Isle, варіанти зі святковими написами, безліччю сердець і вишивкою сніжинок, а також затишні джемпери в стилі Санта-Клауса, зігріють вас цієї зими і подарують відчуття свята. У колекції Ralph Lauren ви знайдете чорний светр із культовим зображенням святкового ведмедя, у Molly Goddard зустрінете в'язаний джемпер у стилі apres-ski, а в колекції українського бренду O.Taje – модель з яскравими візерунками.

Vogue.ua зібрав найкращі светри на різдвяну тематику цього сезону.

<b>Найкращі светри на різдвяну тематику цього сезону.</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.