До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з V-подібним декольте в колекціях весна-літо 2023

Елегантний і жіночний тренд цієї весни, сукні з V-подібним викотом є класикою весняного гардероба. Рік у рік бренди пропонують у своїх колекціях сукні зі спокусливим V-подібним декольте, змінюється лише його глибина. Цього сезону дизайнери роблять ставку на сукні з екстремально глибоким декольте, які треба носити без білизни, але ми знайшли й декілька варіантів із невеликим трикутним викотом, який делікатно оголює ключиці.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Сукні з V-подібним декольте мають кілька переваг: вони візуально подовжують шию, якщо носити їх на голе тіло, а також завжди підкреслюють жіночність. Крім того, з ними ви можете гратися в модну багатошаровість і одягати під низ гольф із високою горловиною. У колекціях Chloé і Chanel ви знайдете стримані сукні з невеликими трикутними вирізами, які можна вписати в повсякденний гардероб. А якщо шукаєте щось більш відверте, то придивіться до шовкової сукні Bottega Veneta, вечірнього образу з провокаційним декольте Michael Kors Collection, силуетного плаття з різнокольоровими лелітками Elie Saab або короткої сукні з глибоким декольте AZ Factory, градус сексапільності якої бренд пропонує притлумити за допомогою широких штанів.

Chloe
Chloe

Chanel
Chanel

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Навесні завжди хочеться носити сукні з квітковими принтами, яких цього сезону в колекціях не бракувало. Левову частку уваги привертають саме плаття з V-подібним декольте і різноманітними флористичними мотивами. Giambattista Valli запропонували сукню на тонких бретельках, на якій розцвіли бутони хризантем, з викотом, що доходить до лінії талії. Ulla Johnson зробили ставку на богемну естетику, а Carolina Hererra продемонстрували силуетну сукню, що відкриває ключиці — ідеальний варіант для романтичного побачення.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Michale Kors Collection
Michale Kors Collection

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Elie Saab
Elie Saab

AZ Factory
AZ Factory

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших суконь з V-подібним вирізом, які освіжать ваш гардероб.

<b>SAINT LAURENT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.