До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниці з наднизькою посадкою – тренд сезону весна-літо 2024

Низька посадка на сьогодні вважається однією з найчастіше використовуваних ставок на подіумі, і не тільки у форматах штанів, як у Monse або Christian Cowan. У світло софітів виходить спідниця, яка опускається на кілька сантиметрів, щоб закріпитися на стегнах. Vogue.ua зібрав найстильніші спідниці з низькою посадкою, які мають зʼявитися у вашому гардеробі цієї весни.

Спідниця з низькою посадкою довжини міді

Jason Wu
Jason Wu

Реклама

Helmut Lang
Helmut Lang

Eckhaus Lata
Eckhaus Lata

Однією з найбажаніших є спідниця, схожа на ту, що носили на початку 2000-х років. Її довжина сягає щиколоток, і вона виготовлена ​​з щільної костюмної тканини. Jason Wu та Proenza Schouler рекомендують носити її з досить короткими топами, які залишають відкритим живіт. Helmut Lang вибирають протилежну комбінацію — з асиметричною блузою та тонким ременем.

Спідниці з асиметрією або розрізами

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Christian Siriano
Christian Siriano

Ще одна модна ідея, яка дозволить "освіжити" спідницю з низькою посадкою, полягає в асиметрії. Надихнутися на нову інвестицію допоможуть колекції Anna Sui та Christian Siriano — в атласних версіях або з нотками диско.

Мініспідниця з низькою посадкою

Christian Cowan
Christian Cowan

Christian Cowan пропонують яскравий total look, що складається з топу та спідниці, всипаних лелітками. Короткий топ доповнений мікроспідницею з низькою посадкою, а рукавички з тюлю, лаковані туфлі та специфічна зачіска відсилають до стилю 1960-х років.

Блискуча спідниця

Bach Mai
Bach Mai

Bach Mai — бренд, який робить ставку на прозорий боді, що контрастує зі спідницею, яка спускається до стегон і всипана чорними лелітками, з гумкою, та нагадує боксерські штани. Цієї весни на таку стилізацію наважаться найсміливіші модниці.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.