До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Штани з флористичними мотивами — тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Природа є одним із найпотужніших джерел натхнення для моди: дизайнери повторюють органічні форми, створюючи новий одяг чи прикраси. У новому сезоні майже всі речі гардероба — від суконь та спідниць до сорочок, топів та, звісно, штанів — прикрасили різноманітні фрукти та квіти. Саме останні мають усі шанси стати головним трендом сезону осінь-зима 2024/2025.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Штани з принтами фруктів, овочів і квітів нагадують про канікули в селі чи на дачі і чудово освіжають міський гардероб у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Bottega Veneta запропонували штани з невеликими букетами у total look. Louis Vuitton показали бермуди в кольорах осені, коричневому та помаранчевому, які прикрасили великими текстурованими квітками, беззаперечними головними героями прийдешнього сезону.

Loewe
Loewe

З іншого боку, Loewe і Balmain прикрасили свої штани яблуками, гронами винограду та редисом. Перші зʼявилися на зручних широких шароварах, які стилізували із сорочкою такого ж візерунка. Balmain же знайшли одну з найпростіших стилістичних формул, яку можна використовувати на щоденній основі — заримувати флористичні штани із звичайним чорним светром.

Balmain
Balmain

Штани із флористичними принтами разом із нейтральними базовими речами дозволяють створити прості, але ефектні комплекти. І стануть окрасою будь-якого сірого дня прийдешньої осені.

За матеріалами Vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.