До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пальто у принт "ялинка" — модна альтернатива картатому верхньому одягу

Пальто в ялинковий принт — класичний верхній одяг, який легко складе конкуренцію картатим візерунком. Обволікаюча та непідвладна часу модель з графічним принтом ідеально підійде для того, щоб комфортно і стильно провести зимовий сезон. Гейлі Бібер із цим рішенням згодна. Так, цього сезону streetstyle-зірка робить ставку на маскулінне пальто Saint Laurent довжини максі з англійським візерунком "ялинка" авторства Ентоні Ваккарелло. Щоб доповнити свій образ, Гейлі вибрала пару золотих сережок, толстовку, сірі джинси та масивні черевики.

Реклама

Гейлі далеко не єдина модниця, яка придивилася для себе цієї зими пальто в ялинковий принт. Відома француженка Каміль Шар'єр також демонструвала верхній одяг із графічним візерунком у сірому відтінку, а саме пальто строгого крою з колекції Prada. Тим часом, Анна Лор Ме Моро — it girl, засновниця і креативна директорка Musier Paris, представила в колекції своєї марки також пальто з діагональним візерунком.

Відомий за косими смужками шевронний малюнок надає традиційному зимовому пальту графічної чарівності й необхідного шику. Шоколадний, сірий чи бежевий відтінки, двобортна модель чи з горловиною-вирвою, приталене чи об'ємне пальто — вибирати вам. А щоб було легше визначитися з дизайном, ми зібрали 10 найстильніших пальт в принт "ялинка", які знадобляться вам цієї зими.

<b>Модні пальта у принт "ялинка"</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.