До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити жакети у цьому сезоні

Жакет – це позасезонний та універсальний елемент гардеробу, який виручить у будь-якій ситуації. Наприклад, ви можете носити його як у діловому стилі, так і комбінувати з денімом або худі. Цього сезону варто звернути увагу саме на маскуліні блейзери, ніби зняті з чоловічого плеча. Комбінуйте їх зі шкіряними штанами, як Джіджі Гадід, або складайте багатошарові образи, які цікаво розглядати, надихнувшись стилем Ерікі Болдрін.

Ельза Госк

Streetstyle-зірки обожнюють стилізувати жакети в повсякденному гаредеробі. Так, модель Адут Акеч робить ставку на маскуліний чорний блейзер у парі з денімом, светром і кросівками, а Кайя Гербер, яка відома своєю любов'ю до картатих жакетів, обирає сірий жакет у стриману клітинку у дуеті з вельветовими брюками. Блейзери також стильно виглядають у монохромних образах. Наприклад, скандинавська зірка Перніль Тейсбек перед показом Chanel з’явилася у молочному жакеті зі світлими джинсами, водолазкою та ботільонами – виглядає дуже елегантно. Vogue.ua зібрав накращі виходи зірок та streetstyle-інфлюєнсерів у жакетах і показав, як їх носити у цьому сезоні.

Реклама
Перніль Тейсбек
Джіджі Гадід
Еріка Болдрін
Адут Акеч
К'яра Тотіре
Кайя Гербер
Ельза Госк

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.