До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші спідниці з торочками весна-літо 2024

Після великого повернення романтичного плісе нас чекає ще один несподіваний модний тренд цієї весни — грайливі спідниці з торочками, які буквально створені, щоб вражати. Бренди переглянули інтерпретації 1920-х років і додали сучасного погляду на спідницю з торочками. Особливо привернула увагу модель з показу Gucci весна-літо 2024, дебютного шоу нового креативного директора бренду Сабато Де Сарно. Вишнево-червона спідниця зі срібною бахромою і сексуальним розрізом була доповнена простою білою майкою і туфлями-слінгбеками.

Gucci
Gucci

Реклама

В колекціях весна-літо 2024 спідниці з торочками зайняли одну з лідируючих позиції серед модних трендів. Бренди експериментували з довжиною та шириною, пропонуючи спідниці середньої довжини чи максі з тонкими довгими нитками, що нагадують павутиння, варіанти з потертими кінцями та китицями, які створюють грайливу атмосферу, або моделі з широкою локшиною. Alexander McQueen показали шкіряну мініспідницю з довгими широкими торочками, Prada прикрасили золотим і срібним декором блузи, жакети і сукні, а Bottega Veneta показали цікаву спідницю з підгорнутими краями.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Prada
Prada

Akris
Akris

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Такі ефектні спідниці не збираються здавати позиції й осінньо-зимовому сезону. На Тижні моди в Парижі та Мілані бренди продемонстрували актуальність цього тренду у своїх колекціях. Isabel Marant зробили ставку на рок-інтерпретацію, Bottega Veneta показали вишукану максіверсію, а Ferragamo запропонували більш оголену спідницю. Отже, більше жодних ретроверсій за зразком чарльстонського силуету, спідниця з торочками є сучасним елементом модного гардероба.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Ferragamo
Ferragamo

Isabel Marant
Isabel Marant

Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці з торочками, які треба придбати цієї весни.

<b>PRADA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.