До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні штани осінь-зима 2022/2023

Є кілька речей, які складають основу осінньо-зимового гардеробу: маскулінне пальто, грубі черевики, затишний трикотаж і пара ідеальних шкіряних штанів, про які сьогодні йтиметься. У своїх колекціях бренди рік у рік пропонують нові дизайни шкіряних штанів – від спортивних моделей на гумці до прямих та широких універсальних варіантів. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні носити шкіряні штани, які поєднуються з будь-якими речами.

Реклама

У нових колекціях представлено багато варіацій шкіряних штанів, що доводять їхню актуальність та універсальність у сучасному гардеробі. Так, бренд Chloé, якому не з чуток знайома реміснича робота зі шкірою, показав прямі шкіряні штани у коричневому відтінку у поєднанні з простою білою майкою, а Celine скомбінували свої різноманітні чорні шкіряні штани з водолазками, байкерськими куртками та блейзерами прямого крою. Тим часом Tod's поєднували шкіряні штани з люверсами з білою сорочкою, а Courreges зробили ставку на лаковану модель в парі з монохромним топом.

Ви також завжди можете знайти актуальні шкіряні штани у таких брендів, як Helmut Lang, Khaite та Dion Lee – від широких брюк-карго до металізованих варіантів. Найприємніше в шкіряних штанах – це те, що незалежно від вашого стилю і переваг стосовно крою, ви точно зможете знайти варіант, який ідеально підходить для вас. Наприклад, якщо вам подобається модна низька посадка, що відсилає до нульових років, то придивіться до штанів Versace, а якщо ви віддаєте перевагу актуальному силуету bootcut, що візуально подовжує ноги, то вам підійдуть штани Coperni. Вузькі шкіряні штани, які можна заправити в чоботи, ви також зможете знайти у Celine, а модель з легким блиском у Gucci.

Ми точно знаємо одне, шкіряні штани – правильна інвестиція в осінньо-зимовий гардероб. Наймодніші моделі шукайте у нашій добірці.

<b>10 модних шкіряних штанів цього сезону</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.