До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні сукні сезону осінь-зима 2022/2023

Шкіра – один з головних матеріалів в осінніх колекціях. Рік у рік дизайнери експериментують з цим практичним та універсальним матеріалом і пропонують нові варіанти прочитання. Так, цього сезону, крім ультрамодних шкіряних курток у стилі Формули 1 та мінімалістичних шкіряних тренчів, бренди пропонують вибирати шкіряні сукні — від зухвалих міні до елегантної довжини міді. Тому відкидаємо всі сумніви та вибираємо свою ідеальну шкіряну сукню.

Bottega Veneta

Шкіра давно перестала асоціюватися лише з провокаційними образами для вечірок, тепер у шкіряній сукні можна піти на ділову зустріч, романтичне побачення, виставку чи обід з подругою. Треба лише правильно вибрати фасон і забарвлення. Наприклад, шкіряна сукня Bottega Veneta з ніжними торочками на плечах — ідеальний компаньйон для ефектних streetstyle-знімків, елегантний варіант Chanel у шоколадному відтінку в парі з в’язаними колготками пасуватиме до робочого дрес-коду, а сексапільна сукня з вирізами Couregges, яку схвалили б Кендал Дженнер і Гейлі Бібер — модний вибір для вечірніх виходів.

Реклама
Couregges
David Koma
Chanel

Якщо вам набридли класичні відтінки, дизайнери пропонують робити ставку на кольорову шкіру. Малинові, жовті, зелені та фіолетові шкіряні сукні також будуть доречні цієї осені в гардеробі. Беріть приклад з Lanvin, які закутали моделей у шкіряні сукні-футляри кольору фуксії, або з Alexander McQueen, у колекції яких з’явилася життєрадісна жовта сукня з асиметричним подолом.

Lanvin
Alexander McQueen
Acne Studios

Є ще один модний прийом, як вписати шкіряну сукню у власний гардероб. Секрет полягає в поєднанні сукні з іншими речами. Наприклад, Chloe одягають жіночну сукню поверх широких штанів, Acne Studios мінусують міні з довгими рукавичками, а Coperni шкіряний сарафан доповнюють білими сорочками.

Givenchy
Chloe
Coperni

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні сукні, які вам знадобляться цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.