До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі святкові сукні в колекціях українських дизайнерів

Складно уявити жіночий гардероб без хоча б однієї сукні. Саме вона здатна додати святкового духу й покращити настрій своїй власниці. Vogue.ua зазирнув у колекції українських дизайнерів та зібрав найгарніші ошатні сукні, які мають зʼявитися у вашій шафі.

Прийдешній 2023-й — рік Водяного кролика, зустрічати який рекомендують в одязі темних відтінків. Тож не дивно, що бренди зробили ставку саме на чорні сукні: у їхніх колекціях з’явилися максі різноманітних форм. Лаконічну модель А-силуету представили JUL, зробивши ставку на витончений мінімалізм, позбавлений будь-яких декоративних деталей. Elena Reva навпаки зробили вибір у бік торочок, якими прикрасили свою максісукню, що повторює вигини тіла. В Olenich можна побачити варіант із закритими плечима та широкою спідницею.

Реклама

Не залишаються поза увагою й мʼякі відтінки. Біла сукня від Bevza, виготовлена зі струмливої тканини, — ідеальний варіант, щоб почати рік з чистого аркуша. Окрім цього, бра цієї моделі відсилає до тихого узбережжя біля океану. Водною стихією надихнулися й Tote, презентувавши блідо-блакитну плісовану мідісукню. Якщо ж душа бажає яскравих кольорів, варто звернутися до Malva Florea, Litkovska та Poustovit.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.