До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі бомбери в колекціях осінь-зима 2022/2023

Бомбери вже кілька сезонів поспіль займають панівну позицію на модних подіумах серед осіннього верхнього одягу. У новому сезоні дизайнери не збираються відмовлятися від спортивної куртки з манжетами та широкою гумкою, навпаки, тільки дедалі більше розвивають цей тренд. У колекціях осінь-зима 2022/2023 з’явилися об’ємні бомбери, ніби зняті з чоловічого плеча, куртки укороченої довжини, моделі, прикрашені блискучим декором і варіанти гіпертрофованого крою. Vogue.ua зібрав наймодніші бомбери цього сезону, які стануть вам у пригоді вже у вересні.

David Koma
З чоловічого плеча

Тренд на маскулінні силуети, як і раніше, актуальний у новому сезоні. Поряд з об’ємними сорочками, чоловічими жакетами та пальтами з широкими плечима бренди пропонують вибирати бомбери, запозичені з гардероба бойфренда. Саме такі бомбери часто носять Ріанна та Кім Кардаш’ян. Цієї осені Isabel Marant зробили ставку на маскулінну спортивну куртку на змійці, що доходить до середини стегна, а Christian Dior представили об’ємний бомбер у нюдовій колірній гамі, прикрашений рослинними орнаментами. Спробуйте носити подібні куртки з блискучими ботфортами та трикотажними мінісукнями або зі спідницями в стилі препі й грубими чоботами, надихнувшись колекціями брендів.

Реклама
Isabel Marant
Christian Dior
З блиском

У новому сезоні, окрім спортивних бомберів, з’явилися гламурні моделі, прикрашені ефектним декором: лелітками, стразами, блискучою вишивкою, або цілком пошиті з атласу або шовку. Так, Prada декорували чорний бомбер з нейлону ошатними квітчастими аплікаціями, а Etro запропонували маскулінну куртку, створену з маленьких різнокольорових шматочків тканин за принципом печворку — на ній з’явилися відразу лелітки, оксамит, блискуча стьобана тканина, а також твід з люрексовою ниткою.

Prada
Etro
Мікро

Крім величезних бомберів до середини стегна, у нових колекціях брендів з’явилися спортивні куртки до талії, які мають не менш привабливий вигляд. Подібний укорочений силует найкраще міксувати з речами з високою посадкою, щоб уникнути непотрібного порожнього зазору між курткою та джинсами/штанами/спідницями. У колекції Versace ви знайдете "дутий" мінібомбер червоного кольору, а в Coperni — спортивну вкорочену модель з великими накладними кишенями.

Versace
Coperni
Гіпертрофовані форми

Тренд на гіпертрофовані форми нехай і не найпрактичніший у повсякденному гардеробі, зате подібні речі завжди привертають увагу та вирізняють вас із натовпу. Цієї осені дизайнери, експериментуючи з незвичайними силуетами, запропонували нове прочитання курток з манжетами. Так, Rick Owens прикрасили бомбери високими масивними плечима, спрямованими до неба, а Dolce & Gabbana зробили ставку на маскулінну модель, в яку можна закутатися, як у кокон.

Rick Owens
Dolce & Gabbana
Шкіряні

Шкіряні бомбери — чудова альтернатива курткам-косухам і перегоновим моделям у стилі Формули-1. Неабияка перевага бомберів полягає в їхній універсальності та практичності. Ви можете носити їх як з повсякденним гардеробом, так і використовувати для вечірніх виходів. У колекції Ports 1961 ви знайдете чорну шкіряну куртку зі смугастими манжетами, яка відсилає до уніформи американських студентів. Тим часом шанувальницям мінімалізму краще придивитися до шкіряного бомбера в бежевому відтінку 3.1 Phillip Lim, який стане базовим верхнім одягом в осінньому арсеналі.

3.1 Phillip Lim
Ports 1961

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.