До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 ключових взуттєвих трендів сезону осінь-зима 2022/2023

Взуттєве майбутнє багатонадійне, судячи з трендів сезону осінь-зима 2022/2023, що з’явилися на показах. Головне, що наступного сезону кожен знайде щось для себе. Для прихильниць високих шпильок були черевики, босоніжки й чоботи на тонких підборах. Loewe показали взуття з блискучими повітряними кулями, прив’язаними до ніг моделей. Prada, Tom Ford і Bottega Veneta обґрунтували нові скошені підбори під кутом усередину, пропонуючи сучасний погляд на традиційний силует шпильки.

Bottega Veneta

Спортивні кросівки знов набули популярності завдяки співпраці Gucci з Adidas, результатом якої стали барвисті Gazelles у стилі італійського бренду. Також на подіумах бренди демонстрували шовковисті балетки, що перемежовувалися з елегантними лоферами в колекції Miu Miu. Del Core, Emporio Armani та Courrèges показали взуття з пряжками, схожими на ремені, а Roberto Cavalli та Dior додали готичного стилю черевикам. Також цього сезону повертаються гумові чоботи — найкращий варіант з’явився на шоу Chanel. Ентузіазм щодо додаткової висоти не зникає — платформи можна було побачити скрізь. Vogue.ua зібрав найголовніші взуттєві тренди на показах осінь-зима 2022/2023.

Реклама
Під кутом

На показах сезону осінь-зима 2022/2023 з’явився новий тип сміливих підборів. Великі косі підбори можна було побачити в колекціях Prada й Bottega Veneta, а в Tom Ford знайти взуття на вигнутих високих танкетках.

<b>взуття 1</b>

Спортивний стиль

Хороші новини: комфорт залишається пріоритетом у новому сезоні. На зміну високим платформам прийшла зручніша альтернатива — спортивні кросівки, які ми бачили на показах Gucci, Louis Vuitton, Coperni та The Row.

<b>взуття 2</b>

Мистецьке взуття

Мистецьке взуття було повсюдно на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023. Взуття Loewe, безумовно, вважалося найвеселішим: дотримуючись культових дизайнів модного Дому в минулі сезони, а саме троянд, лаків для нігтів і шматків мила замість підборів, Джонатан Андерсон додав повітряні кульки та великі банти до свого взуття в новому сезоні. Окрім Loewe, були також помітні нечіткі підбори від Bottega Veneta та блискучі сабо від Eckhaus Latta.

<b>взуття 3</b>

Взуття з пряжками

Пристібайтеся: восени взуття з пряжками буде скрізь. Чудові чоботи з пряжками прийшли до Miu Miu й Roberto Cavalli, Versace й Saint Laurent зробили ставку на туфлі з ремінцями на щиколотках, а Del Core й Emporio Armani дебютували з високим взуттям з пряжками, яке підіймалося до колін моделей.

<b>взуття 4</b>

Гумові чоботи

У новому сезоні гумові чоботи, в яких часто проводять час британські аристократи за містом, знову на піку популярності. Віржині Віар зберегла оригінальну форму велінгтонів із зображенням подвійного С, вибитого на передній частині. Тим часом Gabriela Hearst і Dior закцентували на елегантних чорних шкіряних черевиках, схожих на гумові чоботи.

<b>взуття 5</b>

Платформи

Захоплення платформами ще не закінчилося. Versace, Balmain і Valentino ще не задовольнили свій апетит до вбивчого взуття цього сезону. Ми рекомендуємо бути сміливими та інвестувати в екстрені пластирі для пухирів.

<b>взуття 6</b>

Гарні підбори

Не тільки платформи, а й туфлі з підборами мають місце в модному гардеробі в новому сезоні. Зверніться до milia Wickstead та Simone Rocha за стильними підборами, щоб втілити всі ваші мрії в життя. Тим часом дизайнерка Міучча Прада запропонувала новий цікавий трюк і для туфель-балеток, а саме: носити їх з препі-шкарпетками.

<b>взуття 7</b>

Переважає охайність

Поряд зі струмливими спідницями та блейзерами з жорсткими кутами на подіумах Miu Miu, Coperni і Jil Sander тупотіли поліровані лофери й туфлі-дербі на шнурівці.

<b>взуття 8</b>

Багато блиску

Дизайнери не побоялися зробити ставку на блиск: Bottega та Isabel Marant представили зелені й сині металеві ботфорти, Loewe показали босоніжки з блискучими бантами, Michael Kors Collection освідчилися в коханні елегантним босоніжкам для вечірніх виходів, у JW Anderson поєднали пишні сріблясті мюлі з культовою сумкою бренду Bumper.

<b>взуття 9</b>

Ботфорти-панчохи

Чоботи Pantaboots – вони ж модні гібриди штанів і черевиків — це яскраве взуття, на яке варто звернути увагу цього сезону. Наших фаворитів шукайте в Balmain, David Koma, Diesel і Burberry.

<b>взуття 10</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.