До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: практичні джинсові сорочки на щодень

Якщо і є матеріал, непідвладний плину часу, то це абсолютно точно денім. Джинси, які вже давно стали обовʼязковим елементом жіночого гардероба, цього сезону посідають першу сходинку популярності зі своєю молодшою сестрою – легкою джинсовою сорочкою, яка має однаково гарний вигляд і з квітчастими сукнями, і з улюбленим денімом, і соло. Vogue.ua зібрав найпрактичніші джинсові сорочки на щодень у колекціях українських брендів.

CHER'17
NUGA

Джинсові сорочки – ідеальний варіант для "канадського смокінга", денімового тотал-луку. Українські дизайнери представили безліч моделей на будь-який смак: і з великими кишенями, що відсилають до утилітарного стилю, і з рюшами, і з контрастною строчкою, або ж майже з повною відсутністю декоративних елементів. Сорочки з темно-синього деніму можна знайти в колекціях KSENIASCHNAIDER та NUGA. Balcony Garment же зробили ставку на сорочку-кімоно з поясом, що окреслює лінію талії.

Реклама
KSENIASCHNAIDER
Balcony Garment

Джинсові моделі світлішого кольору варто шукати в VOIT та CHER'17. Обидва бренди зробили яскраві акценти на сорочках: лейби із зазначенням назви марки або контрастні стрічки, що їх легко поєднувати з улюбленими речами весінньо-літного гардероба. Звісно, не варто забувати й про світлий денім. THE COAT by Katya Silchenko представили костюм, що складається з молочної сорочки-жакета та мініспідниці. Доповнити такий комплект можна топом того ж кольору, виготовленим у техніці кроше, і зібрати монолук.

VOIT
THE COAT by Katya Silchenko

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.