До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: модні речі в лимонному кольорі

Життєрадісний та оптимістичний жовтий колір слугує каталізатором гарного настрою. Варто лише вдягнути речі в такому соковитому кольорі, як рівень серотоніну починає підійматися. Цього літа пропонуємо користуватися цим секретним прийомом та з насолодою носити речі лимонного відтінку — від насиченої та яскравої версії до пастельних рішень, що нагадують лимонний сорбет. Найгарніші речі ви побачите в колекціях українських дизайнерів: трикотажні сукні, що окреслюють фігуру, шовкові топи, розслаблені лляні образи, романтичне вбрання та брючні костюми.

Літо — найкращий час, щоб носити яскраві відтінки. Саме тому в колекціях українських дизайнерів так багато речей у жовтому кольорі. Litkovska запропонували носити лаконічну лимонну сукню в парі з денімом, O.Taje зробили ставку на трикотажну сукню в рубчик з фігурним декольте, а Katimo продемонстрували ніжну сукню в приглушеному жовтому відтінку. Знайомство з жовтим кольором можна також почати з аксесуарів. Наприклад, у колекції Forma ви знайдете модну плетену сумку, яку можна носити як у місті, так і на пляжі. Більше актуальних образів у лимонному кольорі дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.