До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ковбойський капелюх — наймодніший аксесуар цього літа

Настав час доповнити власну колекцію головних уборів наймоднішим аксесуаром цього літа, що набув неабиякої популярності, – ковбойським капелюхом.

KNWLS весна-літо 2022KNWLS весна-літо 2022

Упродовж останніх кількох сезонів модна естетика Дикого Заходу активно заполоняла колекції різноманітних брендів: від сорочок з деніму й цупких джинсів до чобіт-козаків та замшевих курток з торочками. Тепер настав зірковий час ковбойського капелюха, який легко можна поєднувати як з бікіні на пляжі, так і довгою спідницею чи штанами з низькою посадкою в місті.

Реклама
Kim Shui весна-літо 2022Kim Shui весна-літо 2022

У своїй весняно-літній колекції бренд Kim Shui комбінував ковбойський капелюх і козаки з мікромініспідницями та напівпрозорими сукнями. Британський бренд KNWLS вибрав однаково грайливий і грубий підхід до естетики Дикого Заходу, використовуючи зміїну шкіру для виготовлення аксесуарів. Ненав’язливі й доволі класичні ковбойські капелюхи з’явилися й у колекціях таких модних гігантів, як Gucci та Ralph Lauren.

Gucci весна-літо 2022Gucci весна-літо 2022

На подіумах ковбойські капелюхи комбінували з обтислими вкороченими топами, звабливими сукнями, штанами з низькою посадкою й навіть спідницями з мережива. Подібний підхід до стилізації дає змогу створити сучасний та актуальний образ зі, здавалося б, майже ні з чим непоєднуваним аксесуаром. Влітку варто звернути увагу на солом’яний варіант ковбойського капелюха — така річ не лише зробить ваше вбрання цікавішим, а й захистить від пекучого сонця.

<b>ковбойський капелюх</b>

За матеріалами vogue.com

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.