До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоровий жакет — головна покупка сезону весна-літо 2024

Кольоровий блейзер — ідеальний компроміс для тих, хто полюбляє класичний крій, але хоче зробити образ цікавішим. Завдяки кольору можна розставити акценти чи візуально освіжити колір шкіри. Серед ключових тенденцій сезону весна-літо 2024 ми бачимо жакети в ніжних пастельних відтінках — від блакитного до рожевого. Не треба забувати й про більш інтенсивні кольори — трав'янистий та бордовий, які будуть актуальні й з настанням осені. Роздивляємося жакети в наймодніших кольорах сезону.

Stella McCartney весна-літо 2024
Stella McCartney весна-літо 2024

Реклама

Erdem осінь-зима 2024/25
Erdem осінь-зима 2024/25

Зелені хащі

Від кислотно-зеленого до ніжного відтінку "молоко з м’ятою" і оливкового — серед модних кольорів сезону весна-літо 2024. Якщо ви тільки придивляєтеся до кольорового блейзера, то рекомендуємо звернути увагу саме на зелену палітру.

Промінь сонця

Цього року жовтий — і не лише для блейзерів, а й для суконь — виявився одним із головних кольорів сезону весна-літо 2024: ідеально поєднувати його з білою спідницею, а також із відповідним костюмом.

Келих червоного

Червоний колір, який був одним із найпотужніших трендів минулої зими, залишається з нами і в поточному весняно-літньому сезоні. Він ідеально підходить для "підбадьорення" стриманих чорно-білих образів, а також потужно працює соло. Головне його не боятися.

Ніжна блакить

Класичний темно-синій колір цієї весни став більш ніжним і навіть мрійливим — особливо часто дизайнери працювали з пастельними блакитними відтінками.

Рожевий зефір

Романтичний рожевий не збирається залишати наші гардероби і цього сезону. Його ніжність допоможе врівноважити оверсайз-силует. А як із рожевим працюють українські бренди — дивіться за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.