До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсові шорти — нова позачасова класика

Ми живемо в часи, коли джинсові шорти більше не тієї довжини, через яку кокетливо оголюють сідниці. Такі ультракороткі форми залишилися в минулому. У сучасному світі їх замінили так звані джорти — подовжений силует, що розходиться завширшки від нижньої половини стегна до коліна. Часом їхній крій нагадує вишуканий силует класичних чоловічих шортів Giorgio Armani – довгі, широкі та злегка розкльошені. Однак у джортах ця витончена й елегантна форма компенсується міцністю матеріалу.

Max Mara Pre-Fall 2022Max Mara Pre-Fall 2022
KSENIASCHNAIDER Pre-Spring 2022KSENIASCHNAIDER Pre-Spring 2022

Побачивши джорти один раз, ви не зможете їх забути. Не встигнете схаменутися, як вони вже опиняться у вашому повсякденному гардеробі. Google також помітив популярність джинсових шортів: цього літа на них спостерігався сплеск пошукових запитів. Такі шорти носять усі: моделі, стилісти, поціновувачі вінтажу, дизайнери, модні редактори та тисячі інших людей. Більшість вибирають джорти, оскільки їх просто стилізувати й комфортно носити.

Реклама
Coach весна-літо 2022Coach весна-літо 2022
Gucci Resort 2023Gucci Resort 2023

Джинсові шорти можна було побачити на подіумах і в колекціях дизайнерів. Gucci Resort 2023 прикрасили їх кристалами й поєднали із чорним жакетом і чорними чоботами. Max Mara Pre-Fall 2022 запропонували шорти з темного деніму в поєднанні зі світлою сорочкою. Ann Demeulemeester, Coach, Louis Vuitton і денім-маестро KSENIASCHNAIDER показали джорти в колекціях весна-літо 2022. Джинсові шорти також з’явилися на подіумах модних брендів, як-от Louis Vuitton, Givenchy та Fendi, під час показів чоловічих колекцій весна-літо 2023.

Fendi Menswear весна-літо 2023Fendi Menswear весна-літо 2023

Текст: Liana Satenstein
За матеріалами vogue.com

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.