До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі довгі кардигани для перших осінніх холодів

Нестабільний перехідний сезон тягне за собою багато питань щодо трендового, практичного та комфортного одягу. Ідеальним союзником перших холодних днів можуть стати подовжені кардигани, які цього сезону зʼявилися в колекціях багатьох брендів. Окрім цього, саме цей елемент гардероба може стати чудовою альтернативою верхньому одягу. Vogue.ua зібрав найкращі довгі кардигани в колекціях сезону осінь-зима 2022/2023.

Salvatore Ferragamo
Sacai

Особливістю подовженого кардигана є його позачасова властивість: якщо раніше його сприймали радше як атрибут бабусиного стилю, нині він найпотрібніший елемент осіннього гардероба. Також такі кардигани пасуватимуть до будь-якого стилю: їх можна носити і з улюбленими джинсами та класичною сорочкою, і з вечірньою сукнею й туфлями на підборах. За натхненням для буденної стилізації варто звернутися до колекцій Sacai та Salvatore Ferragamo, а допомогти скласти вечірній образ зможуть образи від MSGM та Molly Goddard.

Реклама
MSGM
Brunello Cucinelli
Molly Goddard

Найсміливішим модницям дизайнери пропонують звернути особливу увагу на кардигани довжини максі. Такі у своїй колекції представили Chanel. Свою принтовану модель бренд рекомендує римувати з вовняними штанами та трикотажним светром зі флористичними декоративними деталями. Gabriela Hearst роблять вибір у бік класичних чорних максікардиганів: поєднуйте такі з довгими сукнями та грубими черевиками, які цього сезону не скидають обертів своєї популярності.

Chanel
Gabriela Hearst

Vogue.ua зібрав 6 модних довгих кардиганів, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

<b>довгі кардигани</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.