До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити грубі черевики цієї осені

Спершу Covid-19, а тепер війна вчить нас вибирати практичні й універсальні речі. Тож замість купувати 10 пар непотрібного взуття, можна просто вибрати модні черевики, які поєднуватимуться з усіма речами в капсульному осінньому гардеробі — від джинсів і жакетів до жіночих суконь та затишного трикотажу. Цієї осені робіть ставку на армійські черевики на шнурівці, черевики-челсі, а також пари з тракторною підошвою.

Streetstyle

Якщо ви не знаєте, з чим носити черевики цієї осені, погляньте на модні виходи streetstyle-інфлюенсерів. Дівчата охоче взувають грубі черевики в парі з об’ємними жакетами та мініспідницями, комбінують черевики-челсі на масивній підошві (іноді навіть кольорові) з трикотажними сукнями, широкими штанами й пальтами. Багато модниць додають до байкерських черевиків такий безневинний аксесуар, як білі шкільні шкарпетки, і пом’якшують у такий спосіб образ. Більше образів streetstyle-активісток дивіться у нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.