До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 трендів взуття на літо 2024

До літа лишилися лічені дні саме час подумати про взуття, яке прикрашатиме ваші образи та урізноманітнить стиль. Від босоніжок на підборах та лоферів до кольорових кросівок і балеток усе наймодніше взуття цього сезону в одному матеріалі.

Photo: Getty Images
Photo: Getty Images

Реклама

Kitten heel

Низькі та тонкі підбори kitten heel додадуть вишуканості та легкості будь-якому образу. Вони пасують і до суконь, і до футболки з джинсами.

Flattered
Flattered

Magda Butrym
Magda Butrym

Mango
Mango

Класичні лофери

Класичні лофери, улюблене взуття відомих модниць, кілька останніх років є головним трендом теплого сезону. Завдяки брендам Miu Miu, Ganni та The Row ми додаємо пару лоферів до списку універсального та завжди актуального взуття.

Miu Miu
Miu Miu

Ganni
Ganni

The Row
The Row

Балетки Мері Джейн

Це взуття, яке нагадує про дитинство та вишукану безтурботність. Цього сезону ми знову взуваємо Мері Джейн та почуваємось принцесами. Бренди пропонують безліч варіантів цих балеток — від текстильних у ViBi Venezia до атласних у Prada.

ViBi Venezia
ViBi Venezia

Prada
Prada

Cos
Cos

Балетки з відкритою п’яткою та гострим носком

Балетки з відкритою п’яткою — слінгбеки — вперше стали трендом у 1930-х роках, а з тим, наскільки актуальними нині є ретромоделі різних предметів гардероба, не дивно, що й це взуття будуть обирати ті, хто хоче створювати стильні та комфортні літні образи. Найбажанішими парами є блідо-жовті слінгбеки Jacquemus та твідові Amina Muaddi.

Jacquemus
Jacquemus

Amina Muaddi
Amina Muaddi

Gucci
Gucci

Кольорові кросівки

Актуальні кросівки цього сезону мають бути веселими і грайливими — за рахунок кольору. Особливий захват викликають рожеві кросівки Alohas та бузкові Asics. А більше кросівок трендових кольорів цього літа ми зібрали тут.

Alohas
Alohas

Asics
Asics

adidas
adidas

Ковбойки

Ковбойки є наймоднішим високим взуттям цього літа. Вони ідеально доповнюють образи з максіспідницями, мінішортами та широкими джинсами.

Ganni
Ganni

Staud
Staud

Vagabond
Vagabond

Балетки-сіточки

Ця пара має бути у списку бажань кожної модниці. Вони дуже прості, зручні, і їх легко стилізувати. Такі балетки ідеальні для лінивих літніх вихідних та для стильних прогулянок містом.

Burberry
Burberry

Khaite
Khaite

Teurn
Teurn

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.