До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей стилізації вʼязаної сукні цього літа

На показах сезону весна-літо 2023 можна було побачити численні згадки про плетіння гачком: від спідниць до укорочених топів чи штанів. Не можна було оминути і в’язані сукні, які кожного літа посідають почесне місце в гардеробах модниць. Дизайнерські колекції рясніють цим текстилем. Барвисті версії пропонують Givenchy, Chloé і Missoni.

Chloe
Chloe

Реклама

Зірковий колір цього літа — білий, що підтверджують Acne Studios, Givenchy, The Row і Chloé. Дизайн такий різноманітний, що можливості стилізації просто безмежні. Інтерпретації суконь варіюються з погляду довжини, як-от міні, міді або максі, а також містять різноманітні деталі, на кшталт мережива, прозорих вставок або комбінацій з іншими тканинами.

Missoni
Missoni

Температура на вулиці починає зростати, і наші шафи вимагають зміни сезону. Ці вʼязані сукні мають необхідні характеристики, щоб стати одягом, який ви будете носити найчастіше цього літа.

Біла максісукня

Якщо вам доведеться вибрати якусь одну сукню для літнього сезону, то вона обов’язково матиме ці три характеристики: біла, довга та трикотажна. Максісукні — ідеальний варіант для елегантного вечірнього образу, але вони також підійдуть і для денного виходу, і навіть для пляжу. До того ж довга трикотажна біла сукня в поєднанні з гладіаторами, босоніжками "танга" або сріблястим взуттям та аксесуарами в стилі русалки створить ідилічну обстановку.

Вечірній образ

Попри те, що у виборі образу для заходу лідирують тканини з атласною обробкою, трикотаж стає ще одним варіантом дизайну. Серед найелегантніших альтернатив — total looks, тобто комплекти одного кольору, які в поєднанні з аксесуарами, що вам найбільше подобаються, додадуть індивідуальності, необхідної для будь-якої особливої нагоди. Основну роль у такому образі відіграє взуття. Босоніжки на високих підборах або танкетці — хороші ідеї, але також підійдуть лофери чи балетки.

Офісний дрескод

Зазвичай створення офісних образів стає головним болем для багатьох. Пропонуємо ідею, яка врятує вас від тих ранків, коли у вас менше часу, ніж зазвичай. Трикотажна сукня довжини міді з яскравими деталями в поєднанні з оверсайз-блейзером і босоніжками з ремінцями може стати ідеальним варіантом для важливої ​​зустрічі.

Образ вихідного дня

Окрім переваг вишуканості трикотажу, це ще й досить функціональна тканина. Незважаючи на те, що це залежить від самого дизайну, сукня прямого крою є дуже універсальним і зручним одягом. У поєднанні з босоніжками, модними кросівками або навіть з мюлями це може стати ідеальним нарядом для прогулянок містом.

Фестивальний образ

А як щодо фестивалю? Витонченість, притаманна трикотажній сукні, може набути більш повсякденного характеру, якщо поєднати її з ковбойськими черевиками або кедами Converse.

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.