До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 головні тренди на Тижні моди в Копенгагені

Тиждень моди в Копенгагені продемонстрував багато трендових пропозицій сезону весна-літо 2023 року, які варто взяти до уваги. Дизайнери показали стилі на будь-який смак: від наївного духу Skall Studio до прагматичності Ganni або The Garment. Vogue.ua зібрав 4 головні тренди з копенгагенського Тижня моди, до яких варто придивитися вже зараз.

Канадський смокінг
Saks Potts
Baum und Pferdgarten

Данські модні подіуми вдихають нове життя в канадський смокінг – джинсовий total look. Комплект з піджака й спідниці варто шукати в колекції Saks Potts, а комбінезон – у Baum und Pferdgarten. Також варто звернути увагу й на моделі бренду Ganni, який і далі співпрацює з Levi's у межах альянсу, що розпочався у 2020 році, та тепер зосередився на темі екологічності, зокрема, на забрудненні, спричиненому фарбуванням деніму.

Реклама
Мʼякий рожевий
Skall Studio
Soulland

Звісно, рожевий колір – не новина у світі моди. За колір фуксії можна завдячувати Valentino, який зумовив тенденцію Barbiecore, що захопила майже всі модні столиці. Але на копенгагенському Тижні моди переважав інший відтінок — ніжно-рожевий, який має однаково добрий вигляд як на сукнях зі флористичними візерунками, так і на сукнях з амішського в’язання.

"Голі" сукні
Ganni
Stine Goya

Оголені форми — це ще один абсолют на подіумах з часів пандемії. Ідея "голої" сукні пропонує нові можливості: вона може повторювати вигини тіла, як у Y/Project або Balmain, або справді демонструвати його, як можна було побачити в Копенгагені. Тут знайдуться моделі на будь-який смак: від найскромнішої версії від The Garment до показнішої від Stine Goya і Ganni.

Бра як топ
The Garment
Holzweiler

Подібно до прозорої сукні, бра обіцяє стати одним з тих предметів одягу, що свідчать про чуттєвість. На нас чекає весна, коли цей елемент гардероба стане сміливим рішенням, наприклад, як у Holzweiler із зав’язками на талії. The Garment же зосередилися на концепції повсякденного трикотажного комплекту, прикрашеного торочками.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.