До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стильно носити білі джинси за версією знаменитостей

Зараз білі джинси вважаються невід’ємною частиною літнього гардеробу. Моделі у відтінку екрю, слонової кістки або яскраво-білого кольору будуть корисною основою для складання різноманітних образів в цьому сезоні. До того ж світлі відтінки завжди освіжають літні образи. Принцеса Діана любила носити білі джинси з майкою та шкіряними лоферами, і через десятиліття це поєднання залишається незмінним фаворитом знаменитостей. Один із найпростіших способів стилізувати джинси кольору слонової кістки – дотримуватися класичних кольорових поєднань – приклад можна знайти в Instagram-акаунті Розі Гантінгтон-Вайтлі. Тим часом, класичне чорно-біле рішення, яке завжди буде актуальне, продемонструвала Джуліанна Мур на Каннському кінофестивалі. Інші знаменитості, зокрема Сієнна Міллер, Алекса Чанг і Софі Тернер демонструють, що білі джинси ідеально виглядають з будь-яким трикотажем. Як стильно носити білі джинси за версією знаменитостей цього сезону, дивіться в нашому матеріалі.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Розі Гантінгтон-Вайтлі показує, що один із найелегантніших способів носити білі джинси чи штани – це дотримуватися кольорової палітри слонової кістки або кремового кольору, навіть аж до лаку для нігтів у тон.

Реклама

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Джуліанна Мур

На Каннському кінофестивалі 2023 Джуліанна Мур одягла білі джинси-кльош у парі з чорним джемпером, білим топом і великими сонцезахисними окулярами.

Джуліанна Мур
Джуліанна Мур

Джемма Чан

На заході LouisVuittonДжемма Чан вибрала білі джинси з розрізами на колінах у поєднанні з чорною шкіряною сумкою та монохромним поясом. Вона додала білий жакет, який застібався зверху для створення нестандартного стиля.

Джемма Чан
Джемма Чан

Алекса Чанг

Британська модниця Алека Чанг знає, що у Великій Британії білі штани та босоніжки можуть бути ризикованою ідею, тому вона накидає джемпери на плечі як запасний план, якщо піде дощ.

Алекса Чанг
Алекса Чанг

Софі Тернер

Білі джинси Софі Тернер ідеально підходять для британського літа, оскільки вона поєднує їх з коричневими шкіряними лоферами та зручним джемпером Toteme. Візьміть цей стилістичний прийом для прохолодних літніх вечорів.

Софі Тернер
Софі Тернер

Сієнна Міллер

Літнє вбрання Сієнни Міллер легко повторити, оскільки вона поєднує мішкуваті широкі джинси з парою сабо BirkenstockBoston і синім кардиганом. Простий, але ефектний спосіб стильно носити білі джинси.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.