До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 ідей, як носити яскраві сукні цього літа

Яскраві барви тримають першість не тільки на подіумах, а й на вулицях модних столиць. Жителі й гості Парижа, Лондона, Мілана та Нью-Йорка здебільшого віддавали перевагу саме таким сукням, що приваблюють погляди. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць і зʼясував, як ефектно стилізувати яскраві сукні цього літа.

Червоний, зелений чи жовтий – хоч який колір виберете, варто спробувати себе в стилізації color blocking. Це прийом комбінування різних кольорів в одному образі, який дає змогу створювати ненудні поєднання. Головний принцип "вмілої строкатості" – міксування не більш як трьох-чотирьох кольорів. Найулюбленішими поєднаннями streetstyle-героїнь стали зелений і лимонний, фіолетовий і червоний, рожевий і золотий. Не варто оминати й принтів: чорно-білий анімалістичний візерунок якнайкраще пасуватиме до яскравої мінімалістичної сукні.

Реклама

Найсміливішим модницям варто звернути увагу на монохромну стилізацію. Одноколірні тотал-луки раз по раз ставали головними зірками вуличної моди. Літо 2022 – не виняток. Особливий фокус цього сезону на стиглому помаранчевому, що знайшов своє уособлення в шовкових мідісукнях та шкіряному взутті. Легко створити грайливий монохромний образ допоможуть аксесуари, підібрані в тон: сумки, головні убори та протисонцеві окуляри.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.