До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити джинсові спідниці цього літа

Цілком логічно, що у 2022 році джинсові спідниці стали фаворитом серед модниць. Нинішня одержимість брендів переосмисленням вбрання 1970-х, 1990-х та ранніх 2000-х акуратно перегукується з епохами, коли джинсові спідниці були всюди. І хоча сьогоднішній дизайн може трохи нагадувати минуле, зовнішній вигляд спідниць став більш сучасним та зручним, ніж будь-коли. Цього літа вибирайте екстремальні міні для спекотних днів, елегантні міді з розрізом посередині, спідниці прямого крою із чорного деніму середньої довжини, а також стримані максі для ділових зустрічей.

Streetstyle

Джинсові спідниці — універсальний елемент модного гардероба, що є в арсеналі кожної streetstyle-зірки. І хоча дизайнери щороку віддають шану джинсовим спідницям, пропонуємо саме цього літа надати їм більше уваги. Носіть їх на роботу в парі з блейзерами, сорочками та лоферами, комбінуйте з білими майками-алкоголічками й кросівками, як ідеальну уніформу на щодень, а ввечері вибирайте короткі спідниці, взуття на підборах та блискучі топи, відтворюючи образ у стилі нульових.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.