До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити бомбери цієї осені

Бомбери торік стали одним з головних трендів, а напередодні нового сезону осінь-зима 2022/2023 вони були вже всюди. Ми бачили моделі маскулінного крою Christian Dior, об’ємні куртки з 3D-вишивкою Prada, мікробомбери Versace та шкіряні варіанти в університетському стилі Ports 1961. Знаменитості та streetstyle-інфлюенсери головних столиць моди давно додали цю універсальну куртку з манжетами й широкою гумкою до власного осіннього гардероба. Ви можете часто побачити в бомберах Кім Кардашян, Ріанну, Гейлі Бібер, Дуа Ліпу, Беллу Гадід, Тіффані Хсу, Емілі Сіндлєв та Соню Лісон.

Streetstyle

Наразі бомбер уже став базовим елементом капсульного осіннього гардероба, конкуруючи з вітрівками, тренчами та шкіряними куртками. Цієї осені модниці особливо полюбили університетські куртки з нашивками, що відсилають до уніформи американських студентів, яскраві флуоресцентні відтінки, стримані шкіряні моделі, стьобані бомбери та дуті куртки для осені. У своїх повсякденних образах дівчата міксують бомбери з короткими шкільними спідницями й гетрами, штанами карго й туфлями, масивними гумовими чоботами й затишним трикотажем, широкими штанами, сорочками та кросівками. Vogue.ua зібрав модні образи streetstyle-активісток і показав, із чим носити бомбери цього сезону.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.