До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які шапки носять модниці цього сезону

Шапка — найтепліший і найпрактичніший зимовий аксесуар, який захистить вас від холодних поривів вітру й несподіваного снігопаду. Цього сезону радимо вибирати шапку-біні, що є найпопулярнішим головним убором на вулицях модних столиць. Якщо раніше цей простий аксесуар вважався елементом гардероба робітників, потім його носили школярі й студенти, то тепер шапка-біні — найбажаніший головний убір нового сезону, який легко вписати у будь-який стиль.

Streetstyle
Streetstyle

Реклама

Якщо в дитинстві зовсім не хотілося надівати теплу шапку, то з роками починаєш ставити на перше місце комфорт і здоров’я. Тепер в’язаний головний убір — найнеобхідніша річ у зимовому образі. Цього сезону варто звернути увагу на яскраві шапки-біні з додатковим об’ємом, варіанти з логотипами, моделі зі щільного в’язання, а також аксесуари в нейтральній колірній палітрі, які не набриднуть вам за один сезон. Модниці цієї зими носять шапки з будь-яким верхнім одягом — від об’ємних пуховиків до елегантних вовняних пальт і дублянок у стилі авіаторів. Наприклад, німецька інфлюенсерка Соня Лісон, яка має величезну колекцію шапок-біні, легко міксує цей аксесуар із шубою зі штучного хутра Max Mara або зі шкіряними плащами. Більше актуальних образів streetstyle-зірок дивіться в нашій галереї.

<b>Які шапки носять модниці цього сезону</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.