До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найстильніші образи гостей на Тижні моди в Копенгагені

Традиційно скандинавський стиль асоціюється з лаконічним мінімалізмом, але останніми сезонами на Тижні моди в Копенгагені дедалі частіше можна побачити буяння фарб, матеріалів, текстур і принтів. Цього сезону на вулицях данської столиці панував класичний для цієї пори року холод, проте streetstyle-інфлюенсерам це не завадило відвідати модні покази та продемонструвати свої образи. Дівчата зігрівалися за допомогою об'ємних шарфів, трикотажних балаклав, пухнастих гетрів, зимового взуття та цікавої і затишної багатошаровості.

Реклама

Цього сезону було помічено безліч верхнього одягу: короткі дублянки, шкіряні куртки-авіатори, маскулінні пальта, великі пуховики та металізовані плащі. Streetstyle-активістки носили їх із потертим денімом, утилітарними штанами-карго, довгими спідницями та в'язаними сукнями, наголошуючи на невимушеному повсякденному данському стилі. Серед нейтральної палітри кольорів ми бачили спалахи зеленого, помаранчевого, фуксії та фіолетового, які створювали життєрадісний настрій з-посеред сірості. Більше образів модниць дивіться у нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.