КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: наймодніші чорно-білі образи цього сезону

Класичні, базові кольори чорний та білий, поєднуючись у контрасті вважаються найбажанішою колірною комбінацією осінньо-зимового сезону. Vogue.ua зібрав 5 ненудних способів носити чорно-білі образи цієї осені.

Білий верх, чорний низ

Реклама.

У сезоні осінь-зима 2024/2025 замість різких контурів популярним стає мотив тонкої розмитості, введений в моду за допомогою тканин. У таких поєднаннях темний низ плавно переходить у світлий верх, зливається з ним і змішується. Модель Карлі Клосс досягла цього ефекту за допомогою чорних штанів і білої накидки з тонкого мережива, а інфлюенсерка Хлое Гарруш – за допомогою атласної максіспідниці й асиметричного светра з переплетеної пряжі.

Додаткові білі аксесуари

Після торішньої лихоманки акцентного червоного, цього разу його функції візьмуть на себе алебастровий, кремовий і перлинно-білий, переважно в чорних образах, адже восени та взимку їм знадобиться трохи сяйливого блиску. Він може проявлятися у вигляді білого комірця сорочки, що визирає з-під жакета, сумки або взуття.

Білий – основа, чорний – його доповнення

Наслідуючи полотна художників, зробіть білу футболку чи водолазку та білу максіспідницю основою образу і обрамте її в чорну рамку – жакет, чоботи і сумку. Головне – обмежити кольорову палітру та пограти з тонами білого або хоча б текстурою тканини. Поєднуйте вовну з шовком, а м'який кашемір – з жорстким денімом.

Чорні аксесуари

Вуличний стиль спонукає нас побачити потенціал бездоганного білого в сезоні осінь-зима 2024/2025. Його можна носити не тільки соло, але і з додаванням чорного. Чорні чоботи і рукавички елегантно "розфарбують" біле пальто чи кремовий блейзер.

Чорний блейзер + білі джинси

Хоча класичний синім денім не полишає своїх позицій, восени і взимку цього року streetstyle-зірки знайшли йому гідну конкуренцію, а саме – джинси білого кольору. Як і класичні, вони бувають різної форми, довжини та силуету, і, звісно, пасують як до обʼємних черевиків, так і до балеток. Чого їм не вистачає, так це безтурботності, характерної для синіх джинсів. Тому носіть їх із контрастним чорним кольором.

За матеріалами Vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.