До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: 6 способів носити легінси та ботильйони цього сезону

Легінси перетворилися з простого одягу на класичний, оскільки вони зручні, майстерно формують силует і поєднуються абсолютно з усім. Цієї осені їхніми найкращими союзниками стають різноманітні ботильйони: від моделей на обʼємній платформі до взуття, доповненого леопардовим принтом. Vogue.ua зібрав 6 стильних способів носити легінси та ботильйони цього сезону.

Легінси + байкерські ботильйони

Реклама

Традиційні чорні легінси ідеально визначають невимушений стиль. Цієї осені поєднання спортивного одягу з вишуканим знову привертає увагу модниць, і ця пропозиція стала стандартом для таких знаменитостей, як Дженніфер Лопес та Емілі Ратаковскі. Поєднуйте легінси з байкерськими черевиками, білим спортивним світшотом і оверсайз-блейзером, які чудово пасують для розслабленого образу з крутим відтінком.

Легінси + ботильйони з леопардовим принтом

Оскільки естетика Mob Wife продовжує панувати, неможливо не асоціювати леопардовий принт із цим трендом. Проте найкраще вбрання сезону нагадує, що анімалістичний візерунок дуже універсальний і, звичайно, позачасовий. Додайте елегантного вигляду ботильйонам на підборах із тваринним принтом, поєднавши їх із легінсами, чорною блузою та класичним тренчем. Виграшний образ, який можна одягнути як в офіс, так і на прогулянку.

Легінси + білі ботильйони з круглим мисом

Чорно-біле вбрання завжди буде класикою. Streetstyle-зірки не соромляться носити чорні легінси із водолазками, плащами та білими ботильйонами з круглим мисом — взуттям у стилі ретро, ​​яке має всі шанси стати новим фаворитом.

Чорні легінси + ботильйони kitten heels

Осінній період — нагода носити образи в коричневих тонах, які відтворюють колірну палітру сезону. Однак це також гарна можливість одягнутись у black total look та схилитися до готичного й таємничого стилю, який, напевно, схвалили б герої "Бітлджюс Бітлджюс". Обирайте легінси чорного кольору, додайте сорочку-поло, а також шкіряний тренч і ботильйони на маленьких підборах у тон.

Шкіряні легінси + ботильйони на обʼємній платформі

Шкіряний одяг не лише створює елегантність, але й додає образу спокусливих ноток, а іноді й рокерства, щоб вийти за межі традиційного стилю. Поєднуйте шкіряні легінси з великою сорочкою та ботильйонами на платформі XXL. Знайти такі можна у Schiaparell або Valentino.

Чорні легінси + ботильйони з металізованим покриттям

Якщо ви думали, що легінси є прерогативою для відпочинку на вихідні або "комфортної" подорожі, модниці з легкістю доведуть протилежне. Насправді тільки ви вирішуєте, наскільки гламурний чи повсякденний вигляд ви хочете мати, — справа лише в наявності необхідних аксесуарів. Наприклад, для вечірнього вбрання варто вибрати легінси в монохромному образі, що складається з вовняного блейзера, блузи з високим горлом і ботильйонів на високих підборах з металізованим покриттям, які миттєво покращують результат.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.