До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 15 образів у відтінку Viva Magenta — головному кольорі 2023 року

Нещодавно Інститут кольору Pantone оголосив головний колір 2023 року. Ним став Viva Magenta — малиново-червоний відтінок з фіолетовим підтоном. Ми вже зробили добірку найефектніших образів з модних подіумів у цьому кольорі, а сьогодні вирішили подивитися, як його носять streetstyle-зірки. Ці приклади з вуличної хроніки варто взяти на озброєння й доповнити свій гардероб найпопулярнішим відтінком року, що здатен конкурувати з разючим рожевим — гітом останнього часу.

Реклама

Найбільшої уваги зірки вуличної моди надали шкіряним костюмам, пальтам, сукням та аксесуарам. Та й не дивно — цей насичений відтінок вигідно окреслює незвичний крій одягу та різноманітні декоративні елементи, а завдяки одночасно теплому й холодному півтонам Viva Magenta легко римується з іншими кольорами, як-от чорний, бежевий, коричневий і навіть блакитний, та принтами, наприклад, картатим.

<b>street style viva magenta 1</b>

Ще однією стильною знахідкою стане твід та трикотаж у відтінку Viva Magenta. Модниці озброїлися кардиганами, светрами та, звісно, трендовими костюмами зі спідницею. Окрім цього, головний колір 2023 року має ефектний вигляд у монохромному образі: у колекціях дизайнерів уже можна знайти верхній одяг та взуття цього відтінку задля створення ефектних виходів.

<b>street style viva magenta 2</b>

Якщо малиново-червоний total look поки здається занадто ризикованим, радимо вводити в образ яскраві речі по одній чи дві. Варто взяти за основу базовий елемент гардероба, як-от білу водолазку, та римувати його з плісованою максіспідницею та сумкою на короткому ремені. До того ж стильним акцентом стануть високі чоботи, які, за прикладом модниць, радимо поєднувати з дублянкою та шкіряною мінісукнею чорного кольору.

<b>street style viva magenta 3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.