До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних streetstyle-трендів з Тижня моди в Копенгагені

Після шоу та вечірок, що минули в межах Тижня моди в Копенгагені, скандинавські вулиці наповнилися різноманітними образами: від надзвичайно сміливих до дуже стриманих. Vogue.ua зібрав 5 найпопулярніших тенденцій вуличної моди Копенгагена та зʼясував, як носити їх уже прийдешнього сезону.

Костюм з жилетом

Костюмний жилет – справжня знахідка для сучасних поціновувачів мінімалізму. Цього сезону жакети та блейзери ліпше залишити до кращих часів.

Реклама

<b>костюм з жилетом предметка</b>

Колорблокінг

Яскравий колорблокінг — давня стратегія вуличного стилю, однак цього сезону на пʼєдестал зійшли кольорова шкіра й денім, що надають цьому стилістичному прийому нового блиску.

<b>колорблок предметка</b>

Карго

Штани карго вже закріпилися в головних тенденціях, що мають прихильників у всьому світі, і немає жодних ознак того, що цей універсальний предмет гардероба "зникне" в новому сезоні.

<b>карго предметка</b>

Стиль 1990-х

Поєднання яскравого светра-жилета та спідниці кольору хакі завдовжки до колін – справжнє відродження стилю 1990-х, гідне Белли Гадід.

<b>90-е предметка</b>

Джинси з низькою посадкою

Майбутнього сезону дві джинсові тенденції сплітаються в одну: мішкуватий фасон з низькою посадкою й вінтажна футболка – ефектне втілення повсякденного образу.

<b>джинси пердметка</b>

Фото: Acielle / Style DuMonde

За матеріалами vogue.com.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.