До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Впевненість та елегантність: стиль Гвінет Пелтроу під час судового розгляду

Сьогодні відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу була визнана невинною у справі щодо звинувачення її в наїзді на людину на гірськолижному курорті. Інцидент стався у 2016 році. Позов до суду був направлений 76-річним чоловіком на імʼя Террі Сандерсон з вимогою сплатити компенсацію у розмірі 300 000 доларів.

Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу

Реклама

Свою провину Гвінет від початку заперечувала та була присутня на кожному судовому засіданні особисто. За ці дні аудиторії було продемонстровано кілька бездоганних образів, витриманих у стилістиці old money, що вкотре підтвердило статус Гвінет Пелтроу як fashion-ікони, починаючи з 1990-х років. Приглушені кольори, мінімалізм та стриманий дизайн — характерні риси речей, що ми могли спостерігати на актрисі протягом судового провадження.

Окремої уваги заслуговує вихід акторки в окулярах-авіаторах, які спричинили активне обговорення у соцмережах. Деякі користувачі вгледіли бажання спровокувати суспільство через ідентичність аксесуару із тим, що носив серійний вбивця Джеффрі Дамер у серіалі "Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера". Вона відреагувала на ці коментарі, одягнувши окуляри на наступне засідання вдруге. Якщо описати гардероб Пелтроу у суді однією фразою, можна сказати: "Хто знає, той зрозуміє". Максимально прості у дизайні бренди, але бездоганної якості, були з колекцій Loro Piana, Brunello Cucinelli, The Row та G. Label by goop. Останній — бренд самої актриси, а судовий процес став чудовим рекламним майданчиком для нього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.