До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український дизайнер Руслан Багінський — фіналіст премії ANDAM 2023 Fashion Award

Французька модна премія ANDAM Fashion Award оголосила імена фіналістів 2023 року. Фіналістом престижного модного конкурсу в категорії "аксесуари" вперше став український дизайнер — Руслан Багінський.

Руслан Багінський
Руслан Багінський

Реклама

Премія ANDAM (Association Nationale pour le Developpement des Arts de la Mode — Державна асоціація розвитку мистецтва моди) заснована Наталі Дюфур у 1989 році як спільний проєкт Міністерства культури Франції та організації Defi Mode. Спочатку в конкурсі брали участь виключно дизайнери, що проживають у Франції, але з 2005-го року участь стала можливою і для міжнародних дизайнерів. Після розгляду заявок, отриманих цього року, 31 член журі обрали 12 фіналістів, які 29 червня отримають можливість представити свій проєкт. Претендентами на премію Accessories Prize стали паризький ювелірний бренд Panconesi, лондонська ювелірна марка Alighieri та український Ruslan Baginskiy.

Фіналісти премії ANDAM Fashion Awards 2023
Фіналісти премії ANDAM Fashion Awards 2023

Переможець кожної з премій ANDAM отримує можливість роботи з ментором — професіоналом фешн-індустрії, що протягом року супроводжує дизайнера і допомагає з розвитком бренду. В категорії аксесуарів ментором переможця цього року стане представник французького Дому Hermès Гійом де Сейнес. Фінал конкурсу відбудеться в Парижі 30 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.