До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель Малгоша Бела святкує 45-річний ювілей

На обкладинці VOGUE, на подіумі чи в першому ряду модних показів, за лаштунками чи на бренд-волі, на званому обіді чи на вулиці: топмодель Малгоша Бела тримається однаково граційно та є втіленням мистецтва позувати. 6 червня Малгоша святкує 45-річчя. З цієї нагоди згадуємо її приголомшливі публічні виходи, які засвідчують: упевненість у собі – це найкраща прикраса.

Реклама

Зі своєю канонічно модельною зовнішністю: скульптурні вилиці, виразні очі, маленький ніс, худорлявість та особлива грація, – Малгоша Бела могла б мати бездоганний вигляд на фото за будь-яких обставин. Проте є щось, що вирізняє її серед інших моделей: по-перше, це драматичний дар (Бела знімалася в кіно: "Іноземець", "Кароль: Людина, яка стала Папою Римським" про Іоанна Павла II, "Суспірія" Луки Гуаданьїно). По-друге, це артистична освіта: Бела вивчала англійську літературу й має класичну освіту піаністки. Вона навіть готувалася до професорської кар’єри. Тобто в зовнішності Малгоші простежується і неабиякий характер, і інтелект, і воля.

Малгоша Бела. Фото Глена Лачфорда для Vogue Paris, 2012 Фото: Glen Luchford/art Partner

Нагадаємо, Малгоша Бела входить до престижного рейтингу Icons за версією models.com. Вона працювала з найвидатнішими фотографами сучасності, від Річарда Аведона й Тіма Волкера до Стівена Майзела та Мерта й Маркуса, в її портфоліо – десятки обкладинок, включно з двома обкладинками українського Vogue.

Малгоша Бела for VOGUE UA. Фото: Chris Colls

Вона – майстриня перевтілень: то вона втілює невимушений паризький шик, то перетворюється на діву, то на ніжне дівча, то на втомлену досвідчену жінку, яка пізнала в цьому житті все.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.