До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олену Зеленську запрошено на похорон королеви Єлизавети II

Вся Велика Британія нині готується до одночасно дуже важливої та сумної події – похорону королеви Єлизавети II, яка правила країною 70 останніх років. З її величністю вже змогли попрощатися члени королівської родини, а до 19 вересня це можуть зробити всі охочі. Черги в Лондоні вже розтяглися на кілька кілометрів – люди годинами очікують, щоб зайти у Вестмінстерську залу та подякувати за все своїй королеві. Зможуть це зробити і світові лідери, які приїдуть до Лондона на запрошення нового короля Чарльза III. Очікується, що серед 500 гостей буде і перша леді України Олена Зеленська. Повідомив цю інформацію британський таблоїд The Sun, покликавшись на власні джерела при дворі.

Олена Зеленська

"Присутність першої леді України – ще одне свідчення міжнародної підтримки України в той час, як росія та російська влада перебувають в ізоляції. Велика Британія є одним з найвідданіших союзників України, а присутність Олени Зеленської на похоронах є ознакою цієї дружби", – прокоментував співрозмовник видання.

Реклама

Цей тиждень видався досить активним у першої леді України – вона була присутня як почесна гостя на цьогорічній доповіді State of the Union Європейського Союзу, яка є ключовою подією для блоку. На честь підтримки України багато євродепутаток цього разу вибрали костюми в кольорах українського прапора, а сама перша леді знову підтримала українську модну індустрію. Спершу вона вбралася в чорний жакет бренду GUDU, а потім її вибір припав на білу двійку GASANOVA з вишивкою ручної роботи. У чому Олена Зеленська відвідає Лондон, поки загадка.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.