До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Еністон в сукні Bottega Veneta

Дженніфер Еністон знає, як вибрати ідеальну маленьку чорну сукню, краще за інших. Чорні сукні в будь-якому вигляді були основою її гардероба з 1990-х років, і актриса регулярно до них повертається.

Дженніфер Еністон в сукні Bottega Veneta
Дженніфер Еністон в сукні Bottega Veneta

Реклама

Еністон, яка продовжує промотур комедії Netflix "Загадкове вбивство", цього тижня з’явилася на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon у чорній мідісукні з атласного трикотажу з рюшами, довгому пальті та босоніжках на ремінцях. Це поєднання речей нагадало про вбрання, яке Дженніфер одягала на червоні доріжки в епоху серіалу "Друзі" і яке не надто відрізнялося від гардероба її телевізійного альтер-его Рейчел Грін.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Для телешоу Дженніфер Еністон вибрала плаття з колекції Resort 2023 Матьє Блазі для Bottega Veneta. Чорну мінімалістичну сукню прикрасив золотий зливок на плечі, який нагадує про знакові аксесуари дизайнера, наприклад, його вже культову сумку Sardine.

Bottega Veneta Resort 2023
Bottega Veneta Resort 2023

Не дивно, що класична сукня Bottega Veneta привернула увагу Еністон, яка захоплюється простими речами з родзинкою. Взяти хоча б вінтажну сукню з блискучою пряжкою Valentino, яку вона одягла на церемонію "Золотий глобус" у 2004 році. Роман Дженніфер із чорними сукнями, схоже, триватиме довго, і це зрозуміло.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.