До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові форми: Кім Кардаш’ян демонструє вибілені брови та розповідає про власний подкаст

Кім Кардаш’ян з’явилася на обкладинці вересневого номера Interview Magazine в новому образі з вибіленими бровами й волоссям та дала інтерв’ю виданню про американську мрію на правах найвідомішої жінки в країні.

В об’єктиві британської фотографки, режисерки Наді Лі Коен, Кім з’являється майже в монохромному beauty-образі: крейдово-біле, від самісіньких коренів, волосся, та вибілені брови. Останні – один з найсуперечливіших трендів останнього часу (докладно про вибілені брови ми писали тут), проте візажист Кім, Арієль, майстерно впорався з надскладним завданням. Висвітлені брови не позбавили Кім характеру, а навпаки, підсилили його.

Реклама

Візажистка Інге Грогнард не втрималася від коментаря під фото Кім, опублікованим в екаунті головного редактора Interview, стиліста Мела Оттенберга: "Як мені подобається, що брови нарешті вибілені!". За зачіску знаменитості традиційно відповідав Кріс Еплтон. Матеріал, звісно, про Кім та її образ, але просто подивіться на Кріса.

Повертаючись до образу Кім, команда намагалася створити втілення стереотипу про типову американську красу: безкомпромісний блонд, джинси та пишні форми, віртуозно вписані в ідеально стрункий силует.

В інтерв’ю Мел Оттенберг ставить Кім прості запитання. "Що в тебе було на сніданок?" – "Гадаю, це називається асаї боул? – кокетує Кім. – Я називаю це маленьким смузібоулом. Просто свіжий кокос та свіжі фрукти (банани, персики, манго). Я додала до них білок і гранолу. А потім – гарячий чай з мигдальним молоком". Проте, коли запитання стосується режиму дня Кім, розмова виходить на дещо цікавіший рівень. Кім зізнається, що помішана на кримінальних подкастах та веде свій власний подкаст "Система" на Спотіфай. "Перший сезон розповідає про справді божевільний випадок, коли хлопця засудили до смертної кари за потрійне вбивство, яке сталося в Огайо. Є стільки поворотів і помилок у розслідуванні, тож ми беремо слухача в подорож на пошуки істини". Повне інтерв’ю знаменитості можна прочитати на сайті видання.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.