До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Марго Роббі очікує на первістка

Численні джерела підтвердили People, що головна акторка "Барбі" вагітна. Це буде перша дитина для Марго Роббі та її чоловіка Тома Акерлі.

Том Акерлі та Марго Роббі
Том Акерлі та Марго Роббі

Реклама

Ця новина з’явилася після того, як папараці опублікували фотографії, на яких пара відпочиває на озері Комо, а Роббі демонструє свій округлий животик в укороченому топі. Акерлі та Роббі одружені з 2016 року та разом керують виробничою компанією LuckyChap.

Пара познайомилася в 2013 році на зніманнях драми про Другу світову війну "Французька сюїта", і спочатку були просто друзями. "Я була найкращою самотньою дівчиною. Ідея стосунків викликала в мене бажання блювати. І тоді це підкралося до мене. Ми так довго дружили. Я завжди була закохана в нього, але думала: "О, він ніколи мене не покохає". Не будь дурною, Марго, і скажи йому, що він тобі подобається", — прокоментувала в інтервʼю американському Vogue акторка. Вона також описала свого чоловіка як "найкращого хлопця в Лондоні". У 2024 році Акерлі розповів The Sunday Times, що проводить майже кожен день, працюючи та розмовляючи зі своєю дружиною.

Це інтерв’ю виявилося винятком, оскільки і Роббі, і Акерлі залишаються надзвичайно закритими щодо своїх стосунків — і, мабуть, вони також будуть робити це щодо своєї зростаючої сім’ї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.