До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фешн-ікона: як змінився стиль Кім Кардашʼян

Кім Кардаш’ ян — одна з тих зірок, чиї образи ніколи не залишаються поза увагою. Вона не наслідує трендів, а створює свій унікальний стиль, головними складниками якого вже кілька років поспіль вважаються латекс, сукні, що повторюють вигини тіла, і глибокі вирізи. Та, здається, все почало змінюватися невдовзі після розлучення з Каньє Вестом, і ризиковані міні трансформувалися в стримані максі. У день народження Кім Кардашʼян vogue.ua простежив, як еволюціював її стиль та змінювалася її особистість.

Кім Кардашʼян у рекламній кампанії Balenciaga

У середині нульових, коли у 2005 році всі тільки почали говорити про Кім Кардаш’ян, на червоних доріжках зірка з’являлася в сукнях з глибоким декольте. Багато в чому на стиль зірки вплинула дружба з Періс Гілтон, чиєю особистою помічницею тоді працювала Кардашʼян. Звідси пішли і джинси скіні з високими чоботами, і тонкі ремені поверх жилетів і топів.

Реклама
2006 рік
Кім Кардашʼян і Періс Гілтон, 2006 рік
2007 рік

Наступною сходинкою варто зазначити 2010-ті. У цей період Кім і далі виявляє свою любов до велюрових спортивних костюмів а-ля Juicy Couture та додає до них купу золота: від аксесуарів і прикрас до total look. Проте найпомітнішими в її гардеробі того часу стають принти, а саме – леопардовий. Цей хижий візерунок зірка вибирала і для виходів під час світських заходів.

2008 рік
2008 рік
Кім Кардашʼян і Кріс Гамфріс, 2011 рік
2011 рік

Відносини з Каньє Вестом, що почалися у 2012 році, позначають новий етап не тільки в житті Кім Кардашʼян, а й у її гардеробі. Тоді зірка почала частіше відмовлятися від яскравих мінісуконь, віддаючи перевагу чорним і білим моделям, класичним костюмам та стриманим відтінкам. Для своїх щоденних виходів Кім вибирає нейлонові спортивки, чоловічі бомбери й кросівки, а для офіційних заходів замість торочок – піджаки на голе тіло, напівпрозорі текстури й сітку. Тоді ж Кардаш’ян уперше вдягає латексну сукню. Саме вона стає початком формування унікального стилю зірки.

Кім Кардашʼян і Каньє Вест, 2012 рікКім Кардашʼян і Каньє Вест, 2012 рік
Кім Кардашʼян і Каньє Вест, 2014 рік
2020 рік

Після гучного розлучення з Каньє Вестом у 2021 році Кім дедалі частіше з’являється на публіці в total look від Balenciaga – багато в чому через дружбу з Демною Гвасалією. Обтислі комбінезони, дуті жилети й пальта та рожева палітра стають синонім сьогоднішнього стилю зірки. Та після Met Gala 2022, де Кардашʼян зʼявилася в найвідомішій сукні Мерилін Монро, для якої схудла більш як на 7 кілограмів, трансформація дістала своє продовження. 24 вересня відбулося шоу Dolce & Gabbana в межах Тижня моди в Мілані. Для колекції весна-літо 2023 Доменіко й Стефано попросили Кім Кардаш’ян виступити модним куратором. Кім вибрала її улюблені образи бренду в період з 1987 по 2007 роки, а дизайнери з командою створили римейки на них, а потім уже в Лос-Анджелесі вони разом зібрали нову колекцію. Сама ідея зародилася ще навесні цього року, коли модний бренд виступив не лише спонсором весілля Кортні Кардашян та Тревіса Баркера, а й надав усім членам сім’ї нареченої ексклюзивне вбрання. Тоді дизайнерам і спало на думку переосмислити фрагменти з їхнього архіву.

2021 рік
2021 рік
Met Gala 2022
Шоу Dolce&Gabbana, 2022 рік

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.