До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Сієнни Міллер

28 грудня британській модниці Сієнні Міллер виповнюється 41 рік. Акторка зіграла десятки різних ролей в кіно: легендарну Еді Седжвік, спокусливу Франческу в "Казанові" і легковажну Нікі в "Красунчику Алфі" – і це далеко не весь список її перевтілень. Різнопланові образи Міллер любить приміряти не лише на екрані, але і в житті. За останні 20 років акторка зробила величезний стрибок у стилі – від головного адепта бохо-шику до витонченої мінімалістки у вбраннях The Row, не позбавленої частки романтизму.

Сієнна Міллер

Богемний шик

У середині нульових, у період відносин з Джудом Лоу, британська акторка зарекомендувала себе іконою богемного шику. Квіткові легкі сукні, селянські блузи, бахрома, козаки, рвані джинси і солом'яні капелюхи були головними атрибутами її стилю в той час.

Реклама

<b>бохо шик</b>

Бейбі-дол

Згодом Сієнна зробила реверанс у сторону жіночності і навіть грайливості. Так, ковбойські черевики замінили акуратні ботильйони на підборах, а вузькі скінні витіснили широкі джинси з гардероба британки. Крім того, акторка зробила ставку на пір'я, лелітки та сукні в стилі бейбі-дол, – і так дефілювала на червоних доріжках у нових образах.

<b>беби-дол</b>

Елегантність

У 2012-2015 роки експерименти зі стилем практично завершилися і Сієнна продовжила розвивати обрану лінію елегантності. Спідниці довжини максі і міді, витончені силуети, прості форми, мінімум аксесуарів і акцент на природність.

<b>2012-2015</b>

Сієнна тепер

Зараз же стиль Сієнни Міллер остаточно сформувався. Вона вибирає спокійний одяг, функціональний і мінімалістичний, але все-одно додає в образи правильну частку британського романтизму. Також в її гардеробі все частіше з'являються кутюрні вбрання, але носить вона їх з такою ж легкістю.

<b>синена сейчас</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.